Tuesday, March 27, 2012

Car And Ladies

For may personal belonging, at age 25years old. I also like car etc. high performance car. Actually Malaysian car have a good performance also if their can be modified so intellligently how and what with very single and suitable strategy in history.
For the young adult like me. I think i,m old already . I was prefer to have ladies in my car to round2 and hangout together lah. Of course i like a sopan and ketimuran ladies in my car. Maybe in front of seat car with them.

So saya suka gadis ala2 ketimuran dan ada tatasusila dan suka bagi pendapat bernas serta selfconfidence yang tinggi gitu. So inilah cita2 gua masa 25 tahun umur dan sekarang pada tahun 27 tahun di tahun 2012 ni banyak kenangan manis berkenalan dengan individu yang great personality.

Gua rasa ramai pemuda di luar sana sama citarasa macam gua. Bukan nak mengorat tak tentu pasal tapi nak berkenalan dan bertukar pendapat sesama friends tak kira lelaki atau pun perempuan.
I respect all religous agama yang berlainan. Kita tak seharusnya bermusuhan ok. Kita nak hidup aman damai sesama insan lain dimuka bumi ni kan?

so far ramai juga individu yang baik hatinya. Dan yang tak baik tu insaflah. kalo ada niat nak fire orang insaflah kerana anda diperhatikan oleh malaikat.

We cannot preffer what we will get in the future right. Of coz of that we must "bersyukur" dengan apa yang kita ada actually. Apa yang penting jangan nak riak dengan apa yang kita ada kat orang lain. Lain dengan kepuasan. Kepuasan ialah kadar dimana kita nak berkongsi apa yang kita capai. How i got anything that i want. It come from hard work form time to time. A lot of difficult from me to affort and buy this car actually.

Banyak cabaran yang perlu gua handle untuk capai tahap Rendah sederhana Tinggi ni. Just berusaha dan berusaha. Jangan peduli apa orang kata dan teruskan usaha mencapai matlamat. Jangan fikir tohmahan dan fire up orang lain hehe..

So the best thing i want to say is try to ikhlas in relationship. If you think positive you're get the positive thing.
If you make some mistake try to correct and control that. So for the best thing is Try to be you self instedly.

2 comments:

NOOR FATIN said...

tipu la hidup kalau xpenah ada cabaran kan. yang penting cara kita menanganinya :)

fatin09 said...

macam mana dugaan sekali pn, sehebat-hebat kekuatan adalah sabar