Monday, March 26, 2012

JOM LAYAN GAMBAR

 Pintu artificial tandas kat hOtel di kemaman. Tak sangka Gua minat design macamni.. Gua ada harapan dan minat mendalam untuk membina rumah idaman. So apa yang penting kerjasama.. apa yang penting kerasama. Ok hope suatu hari nanti gua dapat berkerja sama dengan designer untuk membina rumah idaman dan seterusnya dapat tinggal disitu dengan aman damai dan tenteram beb. So apa yang penting adalah dari segi kewangan dan cara untuk menambahkan "financial resources" Gua kadang-kadang pening kepala kenapa orang cakap kita kene love What you do, do what you love. So ramai orang kaya cakap mereka kaya kerana mereka seronok melakukan kerja mereka. Apabila mereka bekerja mereka akan rasa seronok dan akan terus berkerja sampai lewat malam kerana keseronokan tersebut memenuhi kalbu. Tapi ramai juga kerja semata-mata kerana wang dan bukan kerana keikhlasan. Dan apabila ini berlaku segala benda yang dilakukan tanpa ikhlas akan menghasilkan rasa tak puas hati, rasa marah, Tension, sakit hati , rasa gagal dan segala perkara yang berkaitan negatif tersebut.
 Jam yang penuh sentimental aatau jam yang boleh digunakan untuk buat sauh. Memang kreatif inventor jam nih. apa yang penting korang seronok cipta benda-benda macamni. orang lain pun seronok tengok jam nih.
 tHIS IS my wife lappy. bought coz nak berblogging nampaknya. By the way kitaorang rasa seronok nak berbloging bersama sama wkwkwkwkw. sO apa yang penting kitaorang seronok dengan apa yang dianugerahkan. Takpelah berhabis duit sikit nak bought all of this gadget but we all puas hati. Somehow everything need to buy with money right?
Apa yang penting kerjasama. Apa yang penting kerjasama wonderpets cakap huhu
 THIS is my laptop and historical desktop computer. Stakat ni gua dah ada 3 set komputer. Satu dah dijahanamkan secukupnye

1 comment:

fatin09 said...

cantik pemandangan..