Saturday, March 24, 2012

MY CAr for ride

Gua pun tak reti jugak kenapa suka sangata kat kereta maybe kereta ni boleh bawak kitaorang pergi jalan2. PAstu dapar bawak gadis idaman jalan2. Fuh gua dah ada isteri dah pun. bawak isteri jelah.  iNgat kenangan lalu bersiar2 dengan awek(skarang isteri) dengan kereta ni
Kereta kesayangan beb. Banyak suka duka bersama.


So far kereta ni baru dibeli 2 tahun. Milage 51000 km. Gua banyak jalan2.
Apa yang penting gua rasa happy bila ada kereta sendiri.
Tapi yang ditakutkan ialah saman trafic hehe.
so far dah ada 2 saman speed trap hehe..

No comments: