Friday, March 16, 2012

SEo Crawl









Apa itu seo beb...
tu enjin pencari, Robot nama dia. Ia sebahagian daripada sistem dimana enjin pencari mencari pelawat kat weblog atau website kitaorang. So happy la kitaorang kalo robot ni berfungsi dengan rajin dan berbakat sekali hehe.

Apa yang penting teknik yang gua tahu daripada blogger yang dah lama dapat at least 9 ribu pelawat sekali ialah baca entri blog hebat gituh,,, post ccommeent senang je.
sebanarnya bila kita baca kita blajar. so kita blajar dari individu hebat kepala otak diaorang kan...

takpe tulis je comment atau pendapat tapi janganla^^$&^%*&&* orang lain ye.
Tak baik untuk anda , mereke dan keluarga mereka...
So teknik lain ialah bacalah sebelum tido....

sebab otak kita ni canggih macam komputer beb.. Dia berkerja masa kita tido. Soooo jangan lupa untuk upgrade kepala otak dan beri tugasan kat otak anda sebelum tido..
Selamat maju jaya agar blog anda dan saya akan maju kedepan menghasilkan keuntungan dunia dan akhirat.

No comments: