Friday, March 16, 2012

War means what?



Apakah yang dimaksuadkan war?
perang?
Yea.... nanti ada orang kene cucuk2 dengan batang penyapu. Hehe. P
apa pun kemajuan teknologi peperangan amat hebat sekarang. Tarik picu je beratus meter sampai. Dia orang pakai Raifel berkuasa tinggi beb. takot Gua dengar tuu....

Sekarang ni baru gua agak paham kenapa gua di Fire oleh orang lain dengan mulut je tapi sakit tau.. haha dah memang spesis manusia suka berperang. Haiya nasib baik ada undang2 kalo tak berperang la kita guna LETHAL Weapon kot...

Kat pasar weapon dia mulut je.. Oleh itu bila rasa sakit hati jika kene fire oleh orang tidak dikenali. Cuba fikir macamni. Dah memang lumrah spesis manusia macamtu. Sebabtu terciptanya teknologi seperti kapal selam, Kereta kebal, pelancar roket, MIssile, raifel dan pistol serta macam2 lagi senjata canggih. Sebabtu terciptanya benda tu sebab manusia kepala dia suka Fire orang sesetengahnye.

huhu jaganla kecik hati kalo kene Fire sebab and boleh Fire balik jika perlu. Kalo nak pahala lebih jangan fire sebab sabar tu separuh dari Iman. YE betul....

Sebabtu kita orang perlu berkerja kuat untuk survive. Buktikan Kita ni kuat dan bukan lemah. Jangan sampai kita ni kene buli orang lemah akal fikiranya.
Gunakan intelligence. Fikir waras dan sabar huhu.









2 comments:

sheena said...

I recently came across your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I don't know what to say except that I have enjoyed reading. Nice blog. I will keep visiting this blog very often.
1994 Jeep Cherokee AC Compressor

kak mah said...

Nak tanyalah akak nak tahu itu gambar apa?