Monday, May 7, 2012

Financial Performance tech

Kenapa kedudukan dan kestabilan kewangan penting bagi kita semua ye? Ok macamni soal perubatan, pembangunan infrastruktur kediaman, pengangkutan dan sumber makanan adalah keperluan dan sangat penting kepada semua individu. Kenapa? sebab tanpa semua tu kita mungkin dilanda kesukaran untuk meneruskan hidup.

Why we must try to enhance performance of our financial? sebab perkara diatas lah. So penulis mengambil nilai tolakkan dan dorongan yang individu yang mempunyai financial strength akan mudah menghadapi segala rintangan didalam dunia penuh berkembang pesat ni. So jangan ketinggalan. Dalam semua agama di dunia ni bagi pendapat penulis menyeru umatnya menjadi kuat bukan lemah. So jika kita lemah dari segi kewangan kita akan terbatas dan tak mampu untuk bersaing.

Spirit of Competition? Ramai bangsa berlumba-lumba untuk bersaing menjadi maju. Persaingan sihat ini adalah perkara yang baik dan kita semua perlu berusaha ke arahnya. Jangan orang lain lebelkan kita sebagai golongan lemah dan tidak berguna!

So fikir-fikirkanlah.

No comments: