Friday, March 16, 2012

War means what?



Apakah yang dimaksuadkan war?
perang?
Yea.... nanti ada orang kene cucuk2 dengan batang penyapu. Hehe. P
apa pun kemajuan teknologi peperangan amat hebat sekarang. Tarik picu je beratus meter sampai. Dia orang pakai Raifel berkuasa tinggi beb. takot Gua dengar tuu....

Sekarang ni baru gua agak paham kenapa gua di Fire oleh orang lain dengan mulut je tapi sakit tau.. haha dah memang spesis manusia suka berperang. Haiya nasib baik ada undang2 kalo tak berperang la kita guna LETHAL Weapon kot...

Kat pasar weapon dia mulut je.. Oleh itu bila rasa sakit hati jika kene fire oleh orang tidak dikenali. Cuba fikir macamni. Dah memang lumrah spesis manusia macamtu. Sebabtu terciptanya teknologi seperti kapal selam, Kereta kebal, pelancar roket, MIssile, raifel dan pistol serta macam2 lagi senjata canggih. Sebabtu terciptanya benda tu sebab manusia kepala dia suka Fire orang sesetengahnye.

huhu jaganla kecik hati kalo kene Fire sebab and boleh Fire balik jika perlu. Kalo nak pahala lebih jangan fire sebab sabar tu separuh dari Iman. YE betul....

Sebabtu kita orang perlu berkerja kuat untuk survive. Buktikan Kita ni kuat dan bukan lemah. Jangan sampai kita ni kene buli orang lemah akal fikiranya.
Gunakan intelligence. Fikir waras dan sabar huhu.









SEo Crawl









Apa itu seo beb...
tu enjin pencari, Robot nama dia. Ia sebahagian daripada sistem dimana enjin pencari mencari pelawat kat weblog atau website kitaorang. So happy la kitaorang kalo robot ni berfungsi dengan rajin dan berbakat sekali hehe.

Apa yang penting teknik yang gua tahu daripada blogger yang dah lama dapat at least 9 ribu pelawat sekali ialah baca entri blog hebat gituh,,, post ccommeent senang je.
sebanarnya bila kita baca kita blajar. so kita blajar dari individu hebat kepala otak diaorang kan...

takpe tulis je comment atau pendapat tapi janganla^^$&^%*&&* orang lain ye.
Tak baik untuk anda , mereke dan keluarga mereka...
So teknik lain ialah bacalah sebelum tido....

sebab otak kita ni canggih macam komputer beb.. Dia berkerja masa kita tido. Soooo jangan lupa untuk upgrade kepala otak dan beri tugasan kat otak anda sebelum tido..
Selamat maju jaya agar blog anda dan saya akan maju kedepan menghasilkan keuntungan dunia dan akhirat.