Tuesday, March 27, 2012

Car And Ladies

For may personal belonging, at age 25years old. I also like car etc. high performance car. Actually Malaysian car have a good performance also if their can be modified so intellligently how and what with very single and suitable strategy in history.
video
For the young adult like me. I think i,m old already . I was prefer to have ladies in my car to round2 and hangout together lah. Of course i like a sopan and ketimuran ladies in my car. Maybe in front of seat car with them.

So saya suka gadis ala2 ketimuran dan ada tatasusila dan suka bagi pendapat bernas serta selfconfidence yang tinggi gitu. So inilah cita2 gua masa 25 tahun umur dan sekarang pada tahun 27 tahun di tahun 2012 ni banyak kenangan manis berkenalan dengan individu yang great personality.

Gua rasa ramai pemuda di luar sana sama citarasa macam gua. Bukan nak mengorat tak tentu pasal tapi nak berkenalan dan bertukar pendapat sesama friends tak kira lelaki atau pun perempuan.
I respect all religous agama yang berlainan. Kita tak seharusnya bermusuhan ok. Kita nak hidup aman damai sesama insan lain dimuka bumi ni kan?

so far ramai juga individu yang baik hatinya. Dan yang tak baik tu insaflah. kalo ada niat nak fire orang insaflah kerana anda diperhatikan oleh malaikat.

We cannot preffer what we will get in the future right. Of coz of that we must "bersyukur" dengan apa yang kita ada actually. Apa yang penting jangan nak riak dengan apa yang kita ada kat orang lain. Lain dengan kepuasan. Kepuasan ialah kadar dimana kita nak berkongsi apa yang kita capai. How i got anything that i want. It come from hard work form time to time. A lot of difficult from me to affort and buy this car actually.

Banyak cabaran yang perlu gua handle untuk capai tahap Rendah sederhana Tinggi ni. Just berusaha dan berusaha. Jangan peduli apa orang kata dan teruskan usaha mencapai matlamat. Jangan fikir tohmahan dan fire up orang lain hehe..

So the best thing i want to say is try to ikhlas in relationship. If you think positive you're get the positive thing.
If you make some mistake try to correct and control that. So for the best thing is Try to be you self instedly.

TIME

Sekarang dah subuh 28 MAC.
First of all i think we must update our schedule of time managament ok. Can you find any scrap paper and scretch anything with pen. Or with the colourful pen The strategy probably find with the good protocol of procedure maybe. Yeah...

so dengan rajinye ask your self
WHAT
WHO
WHEN
WHERE
TO be get started baby.

maybe in our life we prefer to have some failure in planing. but if you fail to plan, you plan to fail maybe.
so make sure the correct location you heading of

Negaraku

KEmanakah jalan dan TUJUAN anda hehe
Ok first apa yang gua nak fikirkan ialah  apakah sumbangan saya kepada negara yup. Ok gua rasa bila gua cuba janakan lebih pendapatan gua akan menjana lebih ekonomi negara. So niat yang penting ialah berkerja untuk kepentingan bersama bukan untuk kaya bersendirian. Ada orang kaya bersendirian?

Takde rasanya individu yang boleh kaya secara sendirian tanpa pertolongan serta kerjasama orang lain. Ini kerana 85 % kejayaan kerjaya individu adalah bergantung kepada kebaikan dan keberkesanan hubungan kemanusiaan.
Ada orang cakap kalo nak kaya berkawanlah dengan orang kaya.

The best result came from right analatycal thinking. So be faithful with yourself. Try to manage time with correct suitable timetable.
Entah lah apa yang aku duk bebelkan ni.... hehe